KidsJewels - dé webshop voor kindersieraden
0
Winkelwagen
€ 0,00
Bellini bedels en armbandenPiccolo bedels en armbanden

 

Zilveren bedelarmbanden voor kinderen!

Speciaal voor jonge dames hebben wij de grootste collectie zilveren (925 zilver) bedels en armbanden voor kinderen! KidsJewels is officieel dealer van Piccolo en Bellini for kids, de kindervarianten van de bekende bedelarmbanden zoals Trollbeads, Pandora en Tedora. De kinderarmbanden worden dan ook regelmatig "kinder Pandora" of "Kinder Tedora" genoemd. De kinderbedels zijn kleiner dan de bedels voor volwassenen en de armbanden zijn dunner en leverbaar in kleinere maten. Met de collecties van Bellini for kids en Piccolo, ontwerpen ook de jonge dames hun eigen bedelarmband!

Piccolo of Bellini?
Al meer dan 12 jaar zijn wij dealer van Bellini for kids, de oorsprong van Piccolo gaat maar liefst 15 jaar terug. Beide merken hebben zich hiermee ruimschoots bewezen in de wereld van fashion en sieradentrends! Alle bedels en armbanden zijn gemaakt van het eerste gehalte zilver (925) en de sieraden van zowel Piccolo als Bellini hebben een hoog afwerkingsniveau. De prijzen zijn nagenoeg gelijk, de prijzen van de Bellini bedels zitten vrij dicht bij elkaar, Piccolo bedels hebben een groter brijsbereik, waardoor de bedels goedkoper, maar ook duurder dan Bellini zijn. In kwaliteit en prijs zit er dus nagenoeg geen verschil tussen beide merken. Het grootste verschil zit in de collectie, de één zal voor Bellini vallen en de ander voor Piccolo. Goed nieuws voor wie niet kan kiezen, bijna alle bedels zijn uitwisselbaar: Bellini past op Piccolo en Piccolo past op Bellini!


Basisarmband
De armband vormt de basis voor je eigen persoonlijke sierraad. De zilveren armbanden zijn in diverse maten leverbaar, de maat van de armband is afhankelijk van je polsomtrek en de bedels die je om je armband draagt. De basisregel voor het bepalen van de maat van je armband is je polsomtrek plus 2 tot 2,5 centimeter. Indien je een volle armband hebt, of voornamelijk glasbedels, adviseren we om er een extra centimeter bij op te tellen. Om de maat van de kinder bedelarmband te bepalen, kan de volgende tabel als richtlijn gebruikt worden:

 
Pols omtrek Lengte armband Bellini for kids Piccolo
tot 10,5 cm 12cm - APAM
10,5 - 11 cm 13 cm - APAM
11,5 - 12 cm 14 cm 563.001.14 APAM / APAS / APAT / APAX
12,5 - 13 cm 15 cm 563.001.15 APAM / APAS / APAT / APAX
13,5 - 14 cm 16 cm 563.001.16 APAM / APAS / APAT / APAX
14,5 - 15 cm 17 cm 563.001.17 APAM / APAS / APAT / APAX
15,5 - 16 cm 18 cm 563.001.18 APAM / APAS / APAT / APAX
16,5 - 17 cm 19 cm - APAM / APAS / APAT / APAX

Basiscollier
Voor de echte Piccolo en Bellini fans is het ook mogelijk om een eigen collier samen te stellen. De colliers zijn net zoals de armbanden uitgevoerd in een slangschakel van 2mm dik en leverbaar in verschillende maten. De kettingen kunnen voorzien worden van diverse bedels. Wordt het een bescheiden ketting met één bedel met hanger, of wordt het een vrolijke kralenketting met verschillende bedels door elkaar?
 
Lengte collier Bellini for kids Piccolo
34 cm - APCM-34
36 cm - APCM-36
38 cm 566.001-38 APCM-38
40 cm - APCM-40
42 cm 566.001-42 APCM-42
45 cm - APCM-45


Bedels
Als je de lengte van de armband bepaald hebt, kan je deze zelf aanvullen met je favoriete bedels. Met ruim 400 bedels van Bellini & Piccolo hebben wij de grootste bedel collectie voor kinderen. De zilveren bedels (met een zilvergehalte van 92,5%) zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende vormen en thema's, van alfabet tot  je lievelingsdier, een bedel met een hangertje eraan of toch liever een neutrale fantasie bedel. Naast de zilveren bedels zijn er ook gekleurde bedels afgwerkte met emaille en gekleurde glazen bedels zodat je ook je favoriete kleur in je armband terug kan laten komen. De meeste bedels van Bellini passen ook op de armbanden van Piccolo en de bedels van Piccolo passen op de armbanden van Bellini!

Stoppers
Piccolo en Bellini hebben hun eigen stoppersysteem, in tegenstelling tot de bedels, zijn de stoppers niet uitwisselbaar. Kies daarom voor een Bellini armband altijd Bellini stoppers en voor een Piccolo armband uitsluitend de stoppers van Piccolo, zo weet je zeker dat de stopper goed om je armband blijft zitten!

Wat zijn Stoppers?
Stoppers zijn bedels met een rubberen of silliconen ringetjes, welke ervoor zorgt dat de stopper niet vanzelf over de armband gaat schuiven. Door de stopper als laatste om de armband te schuiven, voorkom je de andere bedels van je armband af kun glijden, als je de armband af of om doet! Wij adviseren dan ook om minimaal één stopper per armband te gebruiken.
Naast de schuif stoppers heeft Piccolo ook stoppers met een 'click' systeem, deze 'click' stoppers worden om de verdikking van de armband (APAS / APAX) geklemd, de bedels komen dan tussen de stoppers op de armband.

Tip: Plaats tenminste één stopper op je armband, hiermee voorkom je dat er bedels van je armband afglijden als je de armband af of om doet! Door meerdere stoppers toe te passen kan je gebiedjes op je armband creëeren waartussen je bedels zitten, hierdoor schuiven de bedels minder heen en weer over de armband!

Veiligheidsstoppers
Naast de gewone stoppers, hebben Bellini en Piccolo ook veiligheidsstoppers. De veiligheidsstopper bestaat uit 2 stoppers die aan elkaar gekoppeld zijn met een dun kettinkje. Door de stopper als eerst én als laatste om de armband te schuiven, zorg je ervoor dat de armband dankzij het kettinkje altijd 'gesloten' is. Mocht de sluiting per ongeluk open gaan, dan voorkomt het veiligheidskettinkje dat de armband van je pols af glijdt, daarnaast voorkomen de stoppers dat de bedels van de armband glijden. Dit verminderd niet allen de kans om de armband te verliezen, maar is ook nog eens makkelijk met het om en af doen van de armband!

Nieuwe collectie
Bellini en Piccolo komen regelmatig met nieuwe collecties leuke bedels. Zit jouw favoriet bedel er (nog) niet bij? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief en wij informeren je zodra er weer nieuwe collecties uitgebracht zijn!

Kinder bedels en armbanden online bestellen?
Waar kan ik bedels en armbanden kopen? De bedels en bedelarmbanden van Bellini for kids en Piccolo zijn verkrijgbaar bij de juwelier of online te bestellen bij www.kinder-sieraden.nl
KidsJewels is officieel dealer en online verkoop punt van Bellini én Piccolo bedels. De volledige Bellini for kids en Piccolo collecties zijn uit voorraad leverbaar en eenvoudig te bestellen via de webshop van KidsJewels. Bestel vandaag nog jouw favoriete zilveren bedels en armband, dan heb je deze vaak al volgende dag al in huis!Over ons

KidsJewels is de online specialist in zilveren (925) kindersieraden.

Al onze sieraden zijn originele merk producten en komen van Nederlandse leveranciers, hierdoor kunnen wij de kwaliteit en garantie bieden die u van ons gewend bent.

Onze service

gratis verzending vanaf €9,90
        (sieraden binnen NL)
snelle levering
veilig online shoppen
gratis cadeauverpakking
niet goed? geld terug!

  KidsJewels is aangesloten bij:
Keurmerk webwinkel

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Copyright by SterlinQ