KidsJewels - dé webshop voor kindersieraden
0
Winkelwagen
€ 0,00

Om zo lang mogelijk van je sieraden te genieten, hebben deze niet alleen tijdens het dragen, maar ook tijdens het bewaren en reinigen speciale zorg nodig. Hieronder geven wij je enkele handige tips om de levensduur van jouw favoriete sieraden te verlengen.
 

Dragen

Draag je je sieraden elke dag als je naar school gaat of bewaar je je mooiste sieraden voor speciale gelegenheden? Sieraden mogen gezien worden en kunnen dagelijks gedragen worden. Doe je sieraden echter altijd af tijdens het sporten, zwemmen of bijvoorbeeld tijdens vieze of zware klusjes, je sieraden kunnen krassen en andere beschadigingen oplopen. Doe je sieraden ook af bij het schoonmaken en douchen, (agressieve) schoonmaakmiddelen, chemische stoffen en zeepresten kunnen uw sieraden aantasten, verkleuren en beschadigen. Niet alleen schoonmaakmiddelen en zeep, maar ook parfum, haarlak en cosmetica kunnen stoffen bevatten die je sieraden kunnen laten verkleuren of aantasten. Het is daarom aan te bevelen deze tenminste 10 minuten aan te brengen, voordat je je sieraden om doet. Zelfs tijdens het slapen kunnen je sieraden slijten en beschadigen, doe je sieraden daarom altijd af voor het slapen gaan, zodat je ook de volgende dag weer van je sieraden kan genieten!
 

Bewaren

Bewaar je sieraden zorgvuldig, zo voorkom je dat je sieraden kwijt raakt of ongewenst beschadigen. Bewaar je sieraden daarom niet los in een laatje of op een kastje, maar bij voorkeur in een sieradendoosje of juwelenkistje. Juwelenkistjes zijn speciaal ontworpen voor het opbergen van sieraden, zo zijn ze aan de binnenzijde afgewerkt met zacht velours en hebben diverse vakjes, zodat de sieraden niet kunnen krassen. Door elk sieraad in een eigen vakje op te bergen, hou je je sieraden collectie bovendien overzichtelijk en kan je snel jouw favoriete sieraad voor dat leuke feestje terug vinden. KidsJewels levert haar sieraden standaard in een sieradendoosje of in een luxe organza zakje, bewaar het doosje of zakje om je sieraad in op te bergen als je nog geen sieradendoos hebt, zo hou je jouw sieraden overzichtelijk bij elkaar en verklein je de kans op krassen en andere beschadigingen.
 

Reinigen

Om je zilveren sieraad zijn glans en schoonheid te laten behouden dient het regelmatig schoon gemaakt worden. Je kan je sieraden eenvoudig reinigen in een lauw/warm sopje met een milde zeep. Eventueel kan je een zacht borsteltje (bijvoorbeeld een oude zachte tandenborstel) gebruiken om het vuil beter te kunnen verwijderen. Hierna kan je jouw sieraad afspoelen en afdrogen met een zachte doek.

De leren armbanden kunnen niet gereinigd worden met water, maar dienen behandeld worden met een reinigingsmiddel welke speciaal bestemd is voor lederwaren.

Voor de zilveren en gouden sieraden hebben wij een ruim assortiment reinigings- en onderhoudsproducten van Hagerty. De poetsdoeken van Hagerty zijn speciaal behandelde flanellen doeken die aanslag verwijderen en die de prachtige glans aan het sieraad teruggeeft. Voor een zwaardere aanslag adviseren wij de dompelbadjes van Hagerty voor een snelle reiniging van de sieraden. Gebruik het handige zeefje om de sieraden een paar seconden onder te dompelen in het badje. Na het onderdompelen de sieraden direct afspoelen met warm water en drogen met een zachte doek en uw sieraden glinsteren weer als nieuw!

Let op: Hagerty is een professioneel reinigingsmiddel en kan irriterende stoffen bevatten. Het reinigen van sieraden met deze producten dient uitsluitend door of in het bijzijn van een volwassene gedaan te worden.

 
Onderhoud sieraden

Over ons

KidsJewels is de online specialist in zilveren (925) kindersieraden.

Al onze sieraden zijn originele merk producten en komen van Nederlandse leveranciers, hierdoor kunnen wij de kwaliteit en garantie bieden die u van ons gewend bent.

Onze service

gratis verzending vanaf €9,90
        (sieraden binnen NL)
snelle levering
veilig online shoppen
gratis cadeauverpakking
niet goed? geld terug!

  KidsJewels is aangesloten bij:
Keurmerk webwinkel

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Copyright by SterlinQ