KidsJewels - de nummer 1 in kindersieraden
0
Winkelwagen
€ 0,00
GRATIS basis armband bij aankoop van 5 bedels

 

Bellini for kids - maak je eigen armband

Speciaal voor jonge dames heeft Tedora de kleine zilveren bedels onder de naam Bellini. De Bellini collectie (925 zilver), is aangepast voor kinderen, de Bellini bedels zijn kleiner dan de Tedora bedels, de armbanden zijn dunner en leverbaar in kleinere maten.
Met de Bellini collectie, creëren ook de kleine dames hun eigen persoonlijkheid!

Basisarmband
De armband vormt de basis voor je eigen sierraad. De zilveren armbanden zijn in diverse maten leverbaar, de maat van de armband is afhankelijk van je polsomtrek en de bedels die je om je armband draagt. De basisregel voor het bepalen van de maat van je armband is je polsomtrek plus 2 tot 2,5 centimeter. Indien je een volle armband hebt, of voornamelijk glasbedels, adviseren we om er een extra centimeter bij op te tellen.

Bedels
Als je de lengte van de armband bepaald hebt, kan je deze zelf versieren met je favoriete bedels. Met ruim 200 bedels heeft Bellini één van de grootste bedel collecties voor kids. De zilveren bedels (met een zilvergehalte van 92,5%) zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende vormen en thema's, van alfabet tot horoscoop, van je lievelingsdier tot auto, een bedel met een hangertje eraan of toch liever een neutrale fantasie bedel?

Naast de zilveren bedels zijn er ook vrolijk gekleurde emaille bedels en glazen bedels zodat je ook je favoriete kleur in je armband terug kan laten komen.
 

Stoppers
Bellini heeft een uniek stoppersysteem waarmee je zelf bepaalt op welke plaats je bedels op je armband komen te zitten! De rubberen ring in de stopper zorgt ervoor dat deze niet over de armband gaat schuiven. Door de stopper als laatste om de armband te schuiven, voorkom je de andere bedels van je armband af kun glijden, als je de armband af of om doet!

Wij adviseren dan ook om minimaal één stopper per armband te gebruiken.
Tip: Plaats tenminste één stopper op je armband, hiermee voorkom je dat er bedels van je armband afglijden als je de armband af of om doet! Door meerdere stoppers toe te passen kan je gebiedjes op je armband creëeren waartussen je bedels zitten, hierdoor schuiven de bedels minder heen en weer over de armband!

Bellini bedels waar te koop?
KidsJewels is een officieel verkoop punt van Bellini bedels en heeft de grootste collectie Bellini bedels. De volledige collectie is online verkrijgbaar in de webshop en eenvoudig te bestellen.

Vragen?
Heeft u nog vragen over Bellini? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij geven u graag advies!Weergave:

Over ons

KidsJewels is de online specialist in zilveren (925) kindersieraden.

Al onze sieraden zijn originele merk producten en komen van Nederlandse leveranciers, hierdoor kunnen wij de kwaliteit en garantie bieden die u van ons gewend bent.

Onze service

gratis verzending vanaf €9,90 (NL)
snelle levering
veilig online shoppen
gratis cadeauverpakking
niet goed? geld terug!

  KidsJewels is aangesloten bij:
Keurmerk webwinkel

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Copyright by SterlinQ

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren, persoonlijke gegevens worden niet opgeslagen.